Skip to main content
Esemény betöltése

« Minden Esemény

  • Ez az esemény elmúlt.
Event Series Eseménysorozat: FinTech képzések

Szolgáltatásinnováció és -tervezés a vállalati architektúra alapján

2023 október 26 | 09:00 - 16:00

Térítésmentes
penzugyi technologia szolgaltatasinnovacio tervezes fintech digitaltech edih

Szolgáltatásinnováció és -tervezés a vállalati architektúra alapján

Képzés ideje: 2023.10.26., 09:00 – 16:00
Helyszín: EIT Digital Budapest CLC, 1117 Budapest, Bogdánfy u. 10a
Előadók:
Dr. habil. Molnár Bálint,
egyetemi docens, tudományos főmunkatárs
Képzés formája: hibrid
Minimum létszám: 6

A képzés célja:

A szolgáltatási rendszerek témája olyan multidiszciplináris és interdiszciplináris tudás, amely számos létező terület – például az innováció, a tervezés, az informatika, az információs rendszerek, az operációkutatás, a marketing és az üzleti élet, valamint a közgazdaságtan – fogalmaira, elméleteire, módszereire és eszközeire támaszkodik, azzal az elsődleges céllal, hogy integrált, koherens és következetes tudásanyagot hozzon létre.  

Az ebben a tanfolyamban és képzésben bemutatott koncepciók értékesek azon szervezetek számára, amelyeknek új, innovatív üzleti modellek felé kell elmozdulniuk, amelyek a szolgáltatásokra, mint az értékteremtés új lehetőségeinek forrására és a magasabb szintű ügyfélélmény előmozdítására támaszkodnak. A vizsgált anyag, bár nem kimerítő, lehetővé teszi a T-alakú szakemberek képzését, akiknek rendelkezniük kell egy fejlett alkalmazási szakterülettel (pl. üzleti menedzsment vagy informatika), valamint a szolgáltatások területén széles körű készségekkel és képességekkel (pl. szolgáltatástervezés és -optimalizálás).  Az innovatív szolgáltatások tervezéséhez szükséges módszerek a következők: Business Canvas, kontextustérkép, Janus-kúp, ügyfélrendszer, koopetíció, értékgörbe. Ezeket a módszereket a pénzügyi szektorra vonatkozó esettanulmányon keresztül tanítják és mutatják be. 

 

A képzés díja*: 0 Ft
A képzés piaci értéke (per fő):
72.000 Ft
A DigitalTech EDIH által biztosított kedvezmény mértéke: 100%, melyből az átadott hazai állami támogatás (De Minimis) mértéke: 50%

Információ:
*A képzés kis és közép vállalkozások számára térítésmentes, nem jár pénzügyi tranzakcióval, amennyiben a vállalkozás rendelkezik a képzés igénybevételéhez szükséges mértékű még fel nem használt De Minimis kerettel, melyről a regisztráció során nyilatkozik. Tudj meg többet a De Minimis keretről és annak felhasználásáról ezen a linken.
A képzés közintézmények részére teljesen ingyenes.

A képzés szervezője fenntartja a jogot a képzés elhalasztására, amennyiben a képzésre jelentkezők létszáma nem haladja meg a megjelölt minimum létszámot. Továbbá a jogot arra, hogy a képzés leírásában olvasható bárminemű információt módosítson.

Az általános szerződési feltételekről további információk ezen a linken érhetők el.


 

A képzésekre való jelentkezés előfeltétele a felhasználói fiókregisztráció.

Amennyiben már rendelkezel felhasználói fiókkal, jelentkezz be ezen az oldalon. A felhasználói fiókregisztrációhoz kattints ide.

Képzés

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
A Képzésre való jelentkezés már lezárult. Kérdés esetén keresse a szervezőt lejjebb látható email címen.

Részletek

Dátum:
2023 október 26
Idő:
09:00 - 16:00
Sorozat:
Költség:
Térítésmentes
Esemény kategória:
Esemény címkék:
Weboldal:
https://event.digitaltechedih.hu/esemenyek/szolgaltatasinnovacio-es-tervezes-a-vallalati-architektura-alapjan-kepzes/

Helyszín

ELTE Informatikai Kar, CLC
Bogdánfy utca 10a
Budapest, Pest 1117 Magyarország
+ Google Térkép