Skip to main content
Esemény betöltése

« Minden Esemény

Hybrid Hibrid Esemény
Event Series Eseménysorozat: FinTech képzések

Szolgáltatásinnováció és -tervezés a vállalati architektúra alapján

július 11 | 09:00 - 16:00

Hybrid Hibrid Esemény
Térítésmentes
penzugyi technologia szolgaltatasinnovacio tervezes fintech digitaltech edih

Szolgáltatásinnováció és -tervezés a vállalati architektúra alapján

Képzés ideje: 2024.07.11., 09:00 – 16:00
Helyszín: EIT Digital Budapest CLC, 1117 Budapest, Bogdánfy u. 10a
Előadók:
Dr. habil. Molnár Bálint,
egyetemi docens, tudományos főmunkatárs
Képzés formája: hibrid
Minimum létszám: 6
A képzőhely felnőttképzési tevékenységének engedélyszáma: E/2021/000005

A képzés célja:

A szolgáltatási rendszerek témája olyan multidiszciplináris és interdiszciplináris tudás, amely számos létező terület – például az innováció, a tervezés, az informatika, az információs rendszerek, az operációkutatás, a marketing és az üzleti élet, valamint a közgazdaságtan – fogalmaira, elméleteire, módszereire és eszközeire támaszkodik, azzal az elsődleges céllal, hogy integrált, koherens és következetes tudásanyagot hozzon létre.  

Az ebben a tanfolyamban és képzésben bemutatott koncepciók értékesek azon szervezetek számára, amelyeknek új, innovatív üzleti modellek felé kell elmozdulniuk, amelyek a szolgáltatásokra, mint az értékteremtés új lehetőségeinek forrására és a magasabb szintű ügyfélélmény előmozdítására támaszkodnak. A vizsgált anyag, bár nem kimerítő, lehetővé teszi a T-alakú szakemberek képzését, akiknek rendelkezniük kell egy fejlett alkalmazási szakterülettel (pl. üzleti menedzsment vagy informatika), valamint a szolgáltatások területén széles körű készségekkel és képességekkel (pl. szolgáltatástervezés és -optimalizálás).  Az innovatív szolgáltatások tervezéséhez szükséges módszerek a következők: Business Canvas, kontextustérkép, Janus-kúp, ügyfélrendszer, koopetíció, értékgörbe. Ezeket a módszereket a pénzügyi szektorra vonatkozó esettanulmányon keresztül tanítják és mutatják be. 

 

A képzés díja*: 0 Ft
A képzés piaci értéke (per fő):
72.000 Ft
A DigitalTech EDIH által biztosított kedvezmény mértéke: 100%, melyből az átadott hazai állami támogatás (De Minimis) mértéke: 50%

Információ:
*A képzés kis és közép vállalkozások számára térítésmentes, nem jár pénzügyi tranzakcióval, amennyiben a vállalkozás rendelkezik a képzés igénybevételéhez szükséges mértékű még fel nem használt De Minimis kerettel, melyről a regisztráció során nyilatkozik. Tudj meg többet a De Minimis keretről és annak felhasználásáról ezen a linken.
A képzés közintézmények részére teljesen ingyenes.

A képzés szervezője fenntartja a jogot a képzés elhalasztására, amennyiben a képzésre jelentkezők létszáma nem haladja meg a megjelölt minimum létszámot. Továbbá a jogot arra, hogy a képzés leírásában olvasható bárminemű információt módosítson.

Az általános szerződési feltételekről további információk ezen a linken érhetők el.


 

A képzésekre való jelentkezés előfeltétele a felhasználói fiókregisztráció.

Amennyiben már rendelkezel felhasználói fiókkal, jelentkezz be ezen az oldalon. A felhasználói fiókregisztrációhoz kattints ide.

Kérjük, a jelentkezők személyes adatait a személyi okmányodnak megfelelően add meg*

*Ezúton külön tájékoztatunk, hogy természetes személyazonosító adataidra (családi és utóneve, születési családi és utóneve, születési helye, születési ideje és anyja születési családi és utóneve), az elektronikus levelezési címedre és a legmagasabb iskolai végzettségedre vonatkozó személyes adataid kezelésének jogalapja a GDPR 6. cikk (1) bekezdés c) pontja (jogi kötelezettség teljesítése: a felnőttképzésről szóló 2013. évi LXXVII. törvény 21. § (1) bekezdése).

Tájékoztatunk, hogy az megadott adatokat azok azonosítása, ellenőrzése és pontosítása, valamint a pályakövetési rendszer és a munkaerő-piaci előrejelző rendszer működtetése céljából a Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszer összeveti a polgárok személyi- és lakcímadatait tartalmazó nyilvántartással. Pontatlan adatszolgáltatás esetén így nem tudunk a képzésre regisztrálni.

Képzés

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
ELTE/FT/4.3
Szolgáltatásinnováció és -tervezés a vállalati architektúrára alapozva
0 Ft
Korlátlan hely

Részletek

Dátum:
július 11
Idő:
09:00 - 16:00
Sorozat:
Költség:
Térítésmentes
Esemény kategória:
Esemény címkék:
Weboldal:
https://event.digitaltechedih.hu/esemenyek/szolgaltatasinnovacio-es-tervezes-a-vallalati-architektura-alapjan-kepzes/
Watch

Egyéb

Képzés besorolása
Kezdő
Képzésazonosító
ELTE/FT/4.3
Szolgáltatás típusa
Képzés
Service provider
Eötvös Loránd Tudományegyetem (ELTE), 1053 Budapest, Egyetem tér 1-3.

Helyszín

ELTE Informatikai Kar, CLC
Bogdánfy utca 10a
Budapest, Pest 1117 Magyarország
+ Google Térkép