Skip to main content
Esemény betöltése

« Minden Esemény

Hybrid Hibrid Esemény
  • Ez az esemény elmúlt.

Adatvédelem a pénzügyekben – digitális megoldások

január 30 | 10:00 - 12:00

Hybrid Hibrid Esemény
fintech blockchain meetup

Dátum: 2024.01.30., 10:00
Helyszín: Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara, Konferenciaterem (Nyíregyháza, Széchenyi u. 2. III. emelet)
Formátum: hibrid

A PRIMOM Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Vállalkozásélénkítő Alapítvány, a HCE Magyarország, valamint a DigitalTech EDIH konzorcium partnereként, együttműködve a Blockhain Magyarország Egyesülettel, valamint a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamarával információs napot, „meet-up-ot”, szervez. A programon tájékozódhat, hogy a napjainkban egyre nagyobb számban megjelenő digitális támadások ellen, hogyan védekezhet hatékonyan, milyen módszereket alkalmazhat a gyors és megbízható adatkezeléshez.

Program

09.30 – regisztráció
10.00 – Digitalizáció minden szinten – a DigitalTech EDIH szolgáltatásai
10.20 –  Biztonságos pénzügyek, adatbiztonság – milyen védelmet nyújt a Blockchain technológia a digitális támadások ellen? – Dr. Halász Rita, a Blockchain Magyarország Egyesület alelnöke

A szakmai programon való részvétel térítésmentes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Részt vehet személyesen vagy csatlakozhat online. Online részvétel esetén kérjük, kiemelten figyeljen e-mail címe pontosságára, mert a csatlakozáshoz szükséges információkat az Ön által megadott címre küldjük. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a résztvevők száma korlátozott. Amennyiben a résztvevők száma meghaladja a rendelkezésre álló keretszámot, a programot egy újabb időpontban, változatlan tartalommal ismételten megszervezzük. Részvételi szándékát kérjük, 2024. január 29-én 12.00 óráig szíveskedjen jelezni, az alábbi linkre kattintva, a jelentkezési lap kitöltésével. Megtisztelő aktív részvételére számítunk.

További információ:
+3642/799150 – een@primom.hu

Regisztráció ezen a linken.

 

Részletek

Dátum:
január 30
Idő:
10:00 - 12:00
Esemény kategória:
Esemény címkék:
,
Weboldal:
https://event.digitaltechedih.hu/esemenyek/adatvedelem-a-penzugyekben-digitalis-megoldasok-meet-up/

Szervező

PRIMOM
Phone
+3642799150
Email
meszaros.eva@primom.hu