Skip to main content
Esemény betöltése

« Minden Esemény

Hybrid Hibrid Esemény
  • Ez az esemény elmúlt.
Event Series Eseménysorozat: Üzletfejlesztés képzések

Piacbecslés okosan, adat-alapon és időben

január 23 | 09:00 - 12:10

Hybrid Hibrid Esemény
Térítésmentes
adat alapú piackutatás üzletfejlesztés digitaltech edih képzések

Képzés ideje: 2024.01.23., 09:00 – 12:10
Helyszín: EIT Digital Budapest CLC, 1117 Budapest, Bogdánfy u. 10a
Előadó:
Málnay Barnabás DigitalTech EDIH üzletfejlesztés

Málnay Barnabás
üzletfejlesztési vezető, ELTE IK
Képzés formája: hibrid
Minimum létszám: 4

Képzés célja:

Hogy a kurzust elvégző vállalkozók, illetve innovációs projektet indítók elkerüljék a (leendő) piacuk nem megfelelő ismeretéből és felméréséből fakadó hibákat, problémákat, és megismerjék a piacbecslés, a piacméretezés, a versenytárselemzés nemzetközi jógyakorlatait.

Tartalom:

A kurzus azt az alapkérdést segít megválaszolni, hogy milyen teendői vannak egy vállalkozónak, egy innovációs projekt gazdájának, illetve egy termékfejlesztési vezetőnek, mielőtt nekilát megvalósítani üzleti ötletét. A releváns piac(ok) méretének, dinamikájának, logikájának alapos megértése szükséges ahhoz, hogy elfogultság nélkül lássuk, megéri-e elkezdenünk pénzt költeni az ötletünk megvalósítására, vagyis érdemes-e belevágnunk a fejszét a metaforikus fába. Szerencsére ezen kérdések megválaszolására ma már léteznek bevált módszertanok, amik segítenek a lényegre fókuszálni és elkerülni pénzünk, időnk és energiánk felesleges tékozlását. Ezen módszertanokba kínál bevezetőt e kurzus, alkalmazva a frissen tanultakat a résztvevők saját projektjeire. A kurzus a piacbecslés és piacelemzés alulról felfelé és felülről lefelé építkező technikáival egyaránt megismerteti a résztvevőket.

 

A képzés díja*: 0 Ft
A képzés piaci értéke (per fő):
60.000 Ft
A DigitalTech EDIH által biztosított kedvezmény mértéke: 100%, melyből az átadott hazai állami támogatás (De Minimis) mértéke: 50%

Információ:
*A képzés kis és közép vállalkozások számára térítésmentes, nem jár pénzügyi tranzakcióval, amennyiben a vállalkozás rendelkezik a képzés igénybevételéhez szükséges mértékű még fel nem használt De Minimis kerettel, melyről a regisztráció során nyilatkozik. Tudj meg többet a De Minimis keretről és annak felhasználásáról ezen a linken.
A képzés közintézmények részére teljesen ingyenes.

A képzés szervezője fenntartja a jogot a képzés elhalasztására, amennyiben a képzésre jelentkezők létszáma nem haladja meg a megjelölt minimum létszámot. Továbbá a jogot arra, hogy a képzés leírásában olvasható bárminemű információt módosítson.

Az általános szerződési feltételekről további információk ezen a linken érhetők el.

 


A képzésekre való jelentkezés előfeltétele a felhasználói fiókregisztráció.

Amennyiben már rendelkezel felhasználói fiókkal, jelentkezz be ezen az oldalon. A felhasználói fiókregisztrációhoz kattints ide.

Képzés

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
A Képzésre való jelentkezés már lezárult. Kérdés esetén keresse a szervezőt lejjebb látható email címen.

Részletek

Dátum:
január 23
Idő:
09:00 - 12:10
Sorozat:
Költség:
Térítésmentes
Esemény kategória:
Esemény címkék:
Weboldal:
https://event.digitaltechedih.hu/esemenyek/piacbecsles-okosan-adat-alapon-es-idoben-kepzes/

Egyéb

Képzés besorolása
Kezdő

Helyszín

ELTE Informatikai Kar, CLC
Bogdánfy utca 10a
Budapest, Pest 1117 Magyarország
+ Google Térkép