Skip to main content
Esemény betöltése

« Minden Esemény

Event Series Eseménysorozat: Üzletfejlesztés képzések

Milyen üzleti modell-lel tudjuk sikerre vinni vállalkozásunkat?

augusztus 15 | 09:00 - 12:10

Térítésmentes
üzleti modell üzletfejlesztés digitaltech edih képzés

Képzés ideje: 2024.08.15., 09:00 – 12:10
Helyszín: EIT Digital Budapest CLC, 1117 Budapest, Bogdánfy u. 10a
Előadó:
Málnay Barnabás DigitalTech EDIH üzletfejlesztés

Málnay Barnabás
üzletfejlesztési vezető, ELTE IK
Képzés formája: személyes
Minimum létszám: 4
A képzőhely felnőttképzési tevékenységének engedélyszáma: E/2021/000005

Képzés célja:

Hogy megismerkedjenek a kurzus résztvevői az üzleti modellezés technikáival és közkeletű eszközeivel (Business Model Canvas, Lean Canvas), illetve a leggyakoribb üzleti modell típusokkal; és a tanultak alapján rendszerezni tudják gondolataikat a saját vállalkozásuk/termékük/projektjük számára legcélravezetőbb üzleti modell kiválasztása végett.

Tartalom:

Nem véletlen használja az angol nyelv az „építeni” (to build) igét az üzleti modell kialakítása kapcsán: a célravezető üzleti modell megtalálása egy iterációkra épülő gondolkodási és validálási folyamat, melyhez érdemes azokat a technikákat és eszközöket használni, amelyeken végigmegy a jelen kurzus. A technikák és eszközök ismert cégek példájával illusztrált bemutatása után a résztvevők saját vállalkozásukra/termékükre/projektjükre is alkalmazzák a bemutatott eszközöket páros, illetve kiscsoportos szekciók keretében. Végül egy vagy két résztvevő üzleti modelljét közösen is átbeszéljük.

 

A képzés díja*: 0 Ft
A képzés piaci értéke (per fő):
60.000 Ft
A DigitalTech EDIH által biztosított kedvezmény mértéke: 100%, melyből az átadott hazai állami támogatás (De Minimis) mértéke: 50%

Információ:
*A képzés kis és közép vállalkozások számára térítésmentes, nem jár pénzügyi tranzakcióval, amennyiben a vállalkozás rendelkezik a képzés igénybevételéhez szükséges mértékű még fel nem használt De Minimis kerettel, melyről a regisztráció során nyilatkozik. Tudj meg többet a De Minimis keretről és annak felhasználásáról ezen a linken.
A képzés közintézmények részére teljesen ingyenes.

A képzés szervezője fenntartja a jogot a képzés elhalasztására, amennyiben a képzésre jelentkezők létszáma nem haladja meg a megjelölt minimum létszámot. Továbbá a jogot arra, hogy a képzés leírásában olvasható bárminemű információt módosítson.

Az általános szerződési feltételekről további információk ezen a linken érhetők el.

 


A képzésekre való jelentkezés előfeltétele a felhasználói fiókregisztráció.

Amennyiben már rendelkezel felhasználói fiókkal, jelentkezz be ezen az oldalon. A felhasználói fiókregisztrációhoz kattints ide.

Kérjük, a jelentkezők személyes adatait a személyi okmányodnak megfelelően add meg*

*Ezúton külön tájékoztatunk, hogy természetes személyazonosító adataidra (családi és utóneve, születési családi és utóneve, születési helye, születési ideje és anyja születési családi és utóneve), az elektronikus levelezési címedre és a legmagasabb iskolai végzettségedre vonatkozó személyes adataid kezelésének jogalapja a GDPR 6. cikk (1) bekezdés c) pontja (jogi kötelezettség teljesítése: a felnőttképzésről szóló 2013. évi LXXVII. törvény 21. § (1) bekezdése).

Tájékoztatunk, hogy az megadott adatokat azok azonosítása, ellenőrzése és pontosítása, valamint a pályakövetési rendszer és a munkaerő-piaci előrejelző rendszer működtetése céljából a Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszer összeveti a polgárok személyi- és lakcímadatait tartalmazó nyilvántartással. Pontatlan adatszolgáltatás esetén így nem tudunk a képzésre regisztrálni.

Képzés

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
ELTE/ÜF/4.5
Milyen üzleti modell-lel tudjuk sikerre vinni vállalkozásunkat?
0 Ft
Korlátlan hely

Részletek

Dátum:
augusztus 15
Idő:
09:00 - 12:10
Sorozat:
Költség:
Térítésmentes
Esemény kategória:
Esemény címkék:
Weboldal:
https://event.digitaltechedih.hu/esemenyek/milyen-uzleti-modell-lel-tudjuk-sikerre-vinni-vallalkozasunkat-kepzes/

Egyéb

Képzés besorolása
Kezdő
Képzésazonosító
ELTE/ÜF/4.5
Szolgáltatás típusa
Képzés
Service provider
EIT DIGITAL HUNGARY Nonprofit Kft., 1117 Budapest Bogdánfy utca 10/a.

Helyszín

ELTE Informatikai Kar, CLC
Bogdánfy utca 10a
Budapest, Pest 1117 Magyarország
+ Google Térkép