Skip to main content
Esemény betöltése

« Minden Esemény

Hybrid Hibrid Esemény
Event Series Eseménysorozat: Üzletfejlesztés képzések

Honnan és hogyan szerezzünk tőkét üzleti céljaink megvalósításához?

augusztus 29 | 09:00 - 12:10

Hybrid Hibrid Esemény
Térítésmentes
uzletfejlesztes tokebevonas finanszirozas digitaltech edih

Honnan és hogyan szerezzünk tőkét üzleti céljaink megvalósításához?

Képzés ideje: 2024.08.29., 09:00 – 12:10
Helyszín: EIT Digital Budapest CLC, 1117 Budapest, Bogdánfy u. 10a
Előadó: Málnay Barnabás
Málnay Barnabás DigitalTech EDIH üzletfejlesztés
Képzés formája: hibrid
Minimum létszám: 4
A képzőhely felnőttképzési tevékenységének engedélyszáma: E/2021/000005

 

Leírás:

„A dinamikus növekedés külső finanszírozással egyszerűbb. De a Te cégednek, startupodnak erre van szüksége? Jól jönne iránymutatás a kockázati tőke – angyal tőke – token kibocsátás – közösségi finanszírozás – mikrohitel lehetőségek tengerében? Melyik a számodra legmegfelelőbb mód? Hogyan készülhetsz fel rá és mire számíthatsz? Ebben segít ez a tréning.

 

Képzés célja:

Hogy tisztában legyenek a kurzuson részt vevők a vállalkozások és innovációs projektek finanszírozási lehetőségeivel, és különösképpen a kockázati tőke különböző formáival és sajátos logikájával. 

 

Tartalom:

A dinamikus növekedéshez mindig jól jön, sőt gyakran elengedhetetlen a külső finanszírozás. De milyen forrásai, fajtái léteznek a külső finanszírozásnak, és milyen esetben melyiket érdemes megcélozni? A kurzus szemelvényezi a különböző finanszírozási formákat a bankhiteltől a pályázati forrásokon és közösségi finanszírozáson át a kockázati tőkebevonásig, az utóbbira koncentrálva az idő jelentős részében. A kockázati tőke logikájának bemutatása után a tőkebevonás folyamatával és sajátosságaival is megismerteti a résztvevőket, illetve a kockázati tőkésekkel való megegyezést formába öntő ún. „term sheet”-ek legfontosabb elemeivel, és praktikus tanácsokat ad a tőkebevonáshoz való felkészüléshez. 

 

A képzés díja*: 0 Ft
A képzés piaci értéke (per fő):
60.000 Ft
A DigitalTech EDIH által biztosított kedvezmény mértéke: 100%, melyből az átadott hazai állami támogatás (De Minimis) mértéke: 50%

Információ:
*A képzés kis és közép vállalkozások számára térítésmentes, nem jár pénzügyi tranzakcióval, amennyiben a vállalkozás rendelkezik a képzés igénybevételéhez szükséges mértékű még fel nem használt De Minimis kerettel, melyről a regisztráció során nyilatkozik. Tudj meg többet a De Minimis keretről és annak felhasználásáról ezen a linken.
A képzés közintézmények részére teljesen ingyenes.

A képzés szervezője fenntartja a jogot a képzés elhalasztására, amennyiben a képzésre jelentkezők létszáma nem haladja meg a megjelölt minimum létszámot. Továbbá a jogot arra, hogy a képzés leírásában olvasható bárminemű információt módosítson.

Az általános szerződési feltételekről további információk ezen a linken érhetők el.

 


A képzésekre való jelentkezés előfeltétele a felhasználói fiókregisztráció.

Amennyiben már rendelkezel felhasználói fiókkal, jelentkezz be ezen az oldalon. A felhasználói fiókregisztrációhoz kattints ide.

Kérjük, a jelentkezők személyes adatait a személyi okmányodnak megfelelően add meg*

*Ezúton külön tájékoztatunk, hogy természetes személyazonosító adataidra (családi és utóneve, születési családi és utóneve, születési helye, születési ideje és anyja születési családi és utóneve), az elektronikus levelezési címedre és a legmagasabb iskolai végzettségedre vonatkozó személyes adataid kezelésének jogalapja a GDPR 6. cikk (1) bekezdés c) pontja (jogi kötelezettség teljesítése: a felnőttképzésről szóló 2013. évi LXXVII. törvény 21. § (1) bekezdése).

Tájékoztatunk, hogy az megadott adatokat azok azonosítása, ellenőrzése és pontosítása, valamint a pályakövetési rendszer és a munkaerő-piaci előrejelző rendszer működtetése céljából a Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszer összeveti a polgárok személyi- és lakcímadatait tartalmazó nyilvántartással. Pontatlan adatszolgáltatás esetén így nem tudunk a képzésre regisztrálni.

Képzés

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
ELTE/ÜF/4.6
Honnan és hogyan szerezzünk tőkét üzleti céljaink megvalósításához?
0 Ft
Korlátlan hely

Részletek

Dátum:
augusztus 29
Idő:
09:00 - 12:10
Sorozat:
Költség:
Térítésmentes
Esemény kategória:
Esemény címkék:
,
Weboldal:
https://event.digitaltechedih.hu/esemenyek/tokebevonas-es-finanszirozas-kepzes/

Egyéb

Képzés besorolása
Kezdő
Képzésazonosító
ELTE/ÜF/4.6
Szolgáltatás típusa
Képzés
Service provider
Eötvös Loránd Tudományegyetem (ELTE), 1053 Budapest, Egyetem tér 1-3.

Helyszín

ELTE Informatikai Kar, CLC
Bogdánfy utca 10a
Budapest, Pest 1117 Magyarország
+ Google Térkép