Skip to main content
Loading Esemény

« Minden Esemény

Hybrid Hibrid Esemény
  • This esemény has passed.
Event Series Eseménysorozat: FinTech képzések

Blockchain: issues of cybersecurity, certification and auditing

április 18 | 09:00 - 15:00

Hybrid Hibrid Esemény
Térítésmentes

Blockchain: issues of cybersecurity, certification and auditing

Képzés ideje: 2024.04.18., csütörtök, 09:00 – 15:00
Helyszín: EIT Digital Budapest CLC, 1117 Budapest, Bogdánfy u. 10a
Előadó: Simon Thompson
Képzés nyelve: Angol
Képzés formája: hibrid
Minimum létszám: 4

Proposed content:

    1. Verifying and Certifying Decentralised Applications on Blockchain
    2. Verifying and validating Decentralised Applications („DApps”) running on blockchains are particularly challenging for developers, auditors and regulators. After explaining the challenges, this course will explain the process of certification by which end users of blockchain DApps can be given assurance of the behaviour of a DApp deployed on that blockchain.
    3. Assurance covers a spectrum, including testing, property-based testing, automated checking and full scale machine-supported. We will look at examples of each of these, and how they are put together into building an audit report for a DApp.
    4. We describe the end-to-end certification workflow involving developers, auditors, end users, and DApp store and wallet builders. We will explain standards emerging in the area, and examine more advanced aspects including certification of parametric scripts and secure upgrade for certified DApps. Examples will come from a variety of blockchains, including Cardano. Ethereum and others

 

A képzés díja*: 0 Ft
A képzés piaci értéke (per fő):
72.000 Ft
A DigitalTech EDIH által biztosított kedvezmény mértéke: 100%, melyből az átadott hazai állami támogatás (De Minimis) mértéke: 50%

Információ:
*A képzés kis és közép vállalkozások számára térítésmentes, nem jár pénzügyi tranzakcióval, amennyiben a vállalkozás rendelkezik a képzés igénybevételéhez szükséges mértékű még fel nem használt De Minimis kerettel, melyről a regisztráció során nyilatkozik. Tudj meg többet a De Minimis keretről és annak felhasználásáról ezen a linken.
A képzés közintézmények részére teljesen ingyenes.

A képzés szervezője fenntartja a jogot a képzés elhalasztására, amennyiben a képzésre jelentkezők létszáma nem haladja meg a megjelölt minimum létszámot. Továbbá a jogot arra, hogy a képzés leírásában olvasható bárminemű információt módosítson.

Az általános szerződési feltételekről további információk ezen a linken érhetők el.

 


A képzésekre való jelentkezés előfeltétele a felhasználói fiókregisztráció.

Amennyiben már rendelkezel felhasználói fiókkal, jelentkezz be ezen az oldalon. A felhasználói fiókregisztrációhoz kattints ide.

Kérjük, a jelentkezők személyes adatait a személyi okmányodnak megfelelően add meg*

*Ezúton külön tájékoztatunk, hogy természetes személyazonosító adataidra (családi és utóneve, születési családi és utóneve, születési helye, születési ideje és anyja születési családi és utóneve), az elektronikus levelezési címedre és a legmagasabb iskolai végzettségedre vonatkozó személyes adataid kezelésének jogalapja a GDPR 6. cikk (1) bekezdés c) pontja (jogi kötelezettség teljesítése: a felnőttképzésről szóló 2013. évi LXXVII. törvény 21. § (1) bekezdése).

Tájékoztatunk, hogy az megadott adatokat azok azonosítása, ellenőrzése és pontosítása, valamint a pályakövetési rendszer és a munkaerő-piaci előrejelző rendszer működtetése céljából a Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszer összeveti a polgárok személyi- és lakcímadatait tartalmazó nyilvántartással. Pontatlan adatszolgáltatás esetén így nem tudunk a képzésre regisztrálni.

Képzés

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
A Képzésre való jelentkezés már lezárult. Kérdés esetén keresse a szervezőt lejjebb látható email címen.

Részletek

Dátum:
április 18
Idő:
09:00 - 15:00
Sorozat:
Költség:
Térítésmentes
Esemény kategória:
Esemény címkék:
,
Weboldal:
https://event.digitaltechedih.hu/esemenyek/blockchain-and-smart-contracts-based-on-functional-programming

Egyéb

Képzés besorolása
Kezdő
Képzésazonosító
ELTE/FT/4.8
Szolgáltatás típusa
Képzés
Service provider
Eötvös Loránd Tudományegyetem (ELTE), 1053 Budapest, Egyetem tér 1-3.

Helyszín

ELTE Informatikai Kar, CLC
Bogdánfy utca 10a
Budapest, Pest 1117 Magyarország
+ Google Map