Skip to main content
Esemény betöltése

« Minden Esemény

Hybrid Hibrid Esemény
  • Ez az esemény elmúlt.
Event Series Eseménysorozat: Kiberbiztonság képzések

Biztonságos szoftverfejlesztés

május 6 | 09:00 - 15:00

Hybrid Hibrid Esemény
Térítésmentes
biztonságos szoftverfejlesztés kiberbiztonság képzés digitaltech edih

Biztonságos szoftverfejlesztés

Képzés ideje: 2024.05.06., hétfő, 09:00 – 15:00
Helyszín: EIT Digital Budapest CLC, 1117 Budapest, Bogdánfy u. 10a
Előadó: Tóth Melinda, Porkoláb Zoltán
Képzés formája: hibrid
Minimum létszám: 4

A képzés célja:

A tréning célja rávilágítani a statikus elemzések jelentőségére, illetve a szoftveres projekt igényeinek leginkább megfelelő biztonsági elemzések kiválasztását. Megtanítjuk, hogyan kell az eszközöket használni, az eredményeiket értelmezni és hogyan kell a biztonsági szempontokból relevánsakat megtalálni és kijavítani.

Statikus elemzés során a szoftvereket annak futtatása nélkül elemezzük, nincs szükség egy esetleges drága tesztkörnyezet felállítására, csupán a forráskódot vesszük alapul. Ennek eredményeképpen már a tesztelési fázis előtt, hamar visszajelzést kaphatunk a forráskód állapotáról, a benne fellelhető biztonsági problémákról. Manapság ez az egyik elsődlegesen használt eszköz.

Mivel számos kódolási szabály és biztonsági előírás ellenőrző eszköz létezik, nem mindig egyértelmű, hogy mikor melyiket kell használni. Ez függhet a használt programozás nyelvtől, a kódbázis méretétől, a szoftver jellegétől, stb. A legmegfelelőbb eszköz kiválasztásához statikus elemzési szakértelemre van szükség, illetve az ügyfél rendszerének, fejlesztői környezetének az ismeretére.

Tartalom:

  • Kódolási szabályok
  • Kód ellenőrzés
  • Statikus elemző eszközök
  • Haladó statikus elemzés
  • Eszközök

 

A képzés díja*: 0 Ft
A képzés piaci értéke (per fő):
80.000 Ft
A DigitalTech EDIH által biztosított kedvezmény mértéke: 100%, melyből az átadott hazai állami támogatás (De Minimis) mértéke: 50%

Információ:
*A képzés kis és közép vállalkozások számára térítésmentes, nem jár pénzügyi tranzakcióval, amennyiben a vállalkozás rendelkezik a képzés igénybevételéhez szükséges mértékű még fel nem használt De Minimis kerettel, melyről a regisztráció során nyilatkozik. Tudj meg többet a De Minimis keretről és annak felhasználásáról ezen a linken.
A képzés közintézmények részére teljesen ingyenes.

A képzés szervezője fenntartja a jogot a képzés elhalasztására, amennyiben a képzésre jelentkezők létszáma nem haladja meg a megjelölt minimum létszámot. Továbbá a jogot arra, hogy a képzés leírásában olvasható bárminemű információt módosítson.

Az általános szerződési feltételekről további információk ezen a linken érhetők el.


 

A képzésekre való jelentkezés előfeltétele a felhasználói fiókregisztráció.

Amennyiben már rendelkezel felhasználói fiókkal, jelentkezz be ezen az oldalon. A felhasználói fiókregisztrációhoz kattints ide.

Kérjük, a jelentkezők személyes adatait a személyi okmányodnak megfelelően add meg*

*Ezúton külön tájékoztatunk, hogy természetes személyazonosító adataidra (családi és utóneve, születési családi és utóneve, születési helye, születési ideje és anyja születési családi és utóneve), az elektronikus levelezési címedre és a legmagasabb iskolai végzettségedre vonatkozó személyes adataid kezelésének jogalapja a GDPR 6. cikk (1) bekezdés c) pontja (jogi kötelezettség teljesítése: a felnőttképzésről szóló 2013. évi LXXVII. törvény 21. § (1) bekezdése).

Tájékoztatunk, hogy az megadott adatokat azok azonosítása, ellenőrzése és pontosítása, valamint a pályakövetési rendszer és a munkaerő-piaci előrejelző rendszer működtetése céljából a Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszer összeveti a polgárok személyi- és lakcímadatait tartalmazó nyilvántartással. Pontatlan adatszolgáltatás esetén így nem tudunk a képzésre regisztrálni.

Képzés

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
A Képzésre való jelentkezés már lezárult. Kérdés esetén keresse a szervezőt lejjebb látható email címen.

Részletek

Dátum:
május 6
Idő:
09:00 - 15:00
Sorozat:
Költség:
Térítésmentes
Esemény kategória:
Esemény címkék:
Weboldal:
https://event.digitaltechedih.hu/esemenyek/biztonsagos-szoftverfejlesztes/

Egyéb

Képzés besorolása
Kezdő
Képzésazonosító
ELTE/K/4.3
Szolgáltatás típusa
Képzés
Service provider
Eötvös Loránd Tudományegyetem (ELTE), 1053 Budapest, Egyetem tér 1-3.

Helyszín

ELTE Informatikai Kar, CLC
Bogdánfy utca 10a
Budapest, Pest 1117 Magyarország
+ Google Térkép