Skip to main content

Szűrők

Changing any of the form inputs will cause the list of events to refresh with the filtered results.

Event Series Kiberbiztonság képzések

Kriptográfia a gyakorlatban

Debreceni Egyetem Informatikai Kar Kassai út 26., Debrecen
Hybrid Hibrid Esemény

A képzés célja, hogy a résztvevők megismerkedjenek az informatikai biztonság három alapfogalmával: bizalmasság, sértetlenség és rendelkezésre állás (CIA triad) és ezen elvárások biztosítására alkalmazott algoritmusok jellemzőivel. Ismertetésre kerülnek a szimmetrikus és aszimmetrikus titkosítások tulajdonságai, különbségek, gyakorlati alkalmazásuk. Az érdeklődők megismerik a digitális aláírások folyamatának lépéseit, kitérve a nyilvános és titkos kulcsok szerepére, valamint gyakorlati megvalósulásra. A képzés során az érdeklődők betekintést nyernek nyilvános kulcsok kezelésében kiemelt szerepet játszó Nyilvános Kulcs Infrastruktúra működésére, felépítésére.

Térítésmentes

Digitális transzformáció a marketingben

Zala Megyei Vállalkozásfejlesztési Alapítvány Köztársaság útja 17., Zalaegerszeg
Hybrid Hibrid Esemény

A tréning elősegíti a résztvevők jelenlegi marketingtevékenységének digitális átalakulását. 

A tréning résztvevője képes lesz a következőkre: 

Kritikai gondolkodás keretében értékelni a jelenlegi marketingtevékenységét a digitális átalakulás szempontjából. 
Konkrét stratégiák tervezésére. 
Meghatározni a marketingtevékenységek magasabb szintre emelésének optimális módszereit a komplex problémamegoldási kompetencia fejlesztésével. 

Térítésmentes
Event Series Kiberbiztonság képzések

Kiberbiztonsági incidensek kezelése

BME I Épület (IB.111) Magyar Tudósok Körútja 2., Budapest

A tananyagegység áttekintést ad a kiberbiztonsági incidenskezelés főbb kihívásairól, módszereiről, és az incidenskezelés folyamatáról. A képzés célja, hogy a résztvevők megismerjék és elsajátítsák az incidenskezelés alapjait, folyamatát, vezetés-szervezési részleteit, az incidenskezelés fontosságát, működését, eredményét; értelmezni tudják az incidenskezelés előtt, közben és a végén elkészült anyagok tartalmát a műszaki-technikai részletek teljes értelmezée nélkül; és megértsék a szakszavakat használó általános leírásokat, szerződéseket, dokumentumokat.

Térítésmentes