Skip to main content

Szűrők

Changing any of the form inputs will cause the list of events to refresh with the filtered results.

Event Series Üzletfejlesztés képzések

Digitális üzletfejlesztés

ZEMPLÉN EURÓPAHÁZ Vállalkozói Inkubátorház Rákóczi u 18. I. em oktatóterem, Sátoraljaújhely
Hybrid Hybrid Esemény

A tréning a technológiai alapú vállalatok stratégiai és operatív üzletfejlesztésére összpontosít. A résztvevők az esettanulmányok, az elméleti modellek feltárása és a vállalatokkal való interakció révén megértik és értékelik a csúcstechnológiai szervezetek irányításának kihívásait a gyorsan fejlődő technológiai környezetben.

Térítésmentes
Event Series Kiberbiztonság képzések

Windows biztonsági beállítások

Debreceni Egyetem Informatikai Kar Kassai út 26., Debrecen

A képzés célja, hogy a résztvevők betekintést nyerjenek – az alapvetően demonstrációs jellegű oktatás során - a Windows operációs rendszer aktuális verzióinak életciklusába, a frissítési lehetőségekbe és a különböző verziók közötti különbségekbe. Megismerkednek a frissítés fontosságával, illetve a nem támogatott szoftverek használatának veszélyeivel, illetve az általuk okozott lehetséges károkkal. Képesek lesznek megválasztani a hosszútávú céljaiknak megfelelő szotftverváltozatot és megismernek több, automatikus szoftverfrissítésre kifejlesztett alkalmazást. A képzés részét képezi továbbá az Active Directory alapjainak és kezelésének megismerése is.

Térítésmentes
Event Series FinTech képzések

Szolgáltatásinnováció és -tervezés a vállalati architektúra alapján

ELTE Informatikai Kar, CLC Bogdánfy utca 10a, Budapest

A szolgáltatási rendszerek témája olyan multidiszciplináris és interdiszciplináris tudás, amely számos létező terület - például az innováció, a tervezés, az informatika, az információs rendszerek, az operációkutatás, a marketing és az üzleti élet, valamint a közgazdaságtan - fogalmaira, elméleteire, módszereire és eszközeire támaszkodik, azzal az elsődleges céllal, hogy integrált, koherens és következetes tudásanyagot hozzon létre.  

Térítésmentes
Event Series Kiberbiztonság képzések

Linux biztonsági beállítások

Debreceni Egyetem Informatikai Kar Kassai út 26., Debrecen

Célja, hogy a résztvevők betekintést nyerjenek - az alapvetően demonstrációs jellegű oktatás során - a GNU/Linux operációs rendszer népszerű disztribúcióinak életciklusába, a frissítési lehetőségekbe és a különböző disztribúciók közötti különbségekbe. Megismerkednek a frissítés fontosságával, illetve a nem támagatott szoftverek használatának veszélyeivel, illetve az általuk okozott lehetséges károkkal. Képesek lesznek megválasztani a hosszútávú céljaiknak megfelelő szotftverváltozatot és megismernek több, automatikus szoftverfrissítésre kifejlesztett alkalmazást.

Térítésmentes