Skip to main content
Esemény betöltése

« Minden Esemény

  • Ez az esemény elmúlt.
Event Series Eseménysorozat: Üzletfejlesztés képzések

Pénzügyi tervezés – hogyan készítsünk olyan pénzügyi tervet, ami alkalmas a finanszírozásra?

2023 július 11 | 09:00 - 12:00

Térítésmentes
uzletfejleszes uzleti tervezes alapja digitaltech edih

Pénzügyi tervezés – hogyan készítsünk olyan pénzügyi tervet, ami alkalmas a finanszírozásra?

Képzés ideje: 2023.07.11., Kedd 09:00 – 12:00
Helyszín: EIT Digital Budapest CLC, 1117 Budapest, Bogdánfy u. 10a
Előadó: Csiszár Dénes, Magyar Üzleti Angyal Szövetség elnökségi tag
Képzés formája: hibrid
Minimum létszám: 4

 

Leírás:

„Milyen a jó pénzügyi terv? Mit szeretnek a finanszírozók? Hogyan tudod hitelesen modellezni a bevételeket? Hogyan látod, mekkora a finanszírozási igényed? Hol keress kiindulási számokat, ha még nincs adatod? Alulról vagy felülről építkezz? Milyen pénzügyi tervet ne csinálj? Ha tőkebevonás előtt állsz, vagy csak saját magad számára fontos, hogy ne a „reménykedjünk” szó jellemezze a terveidet, ez a tréning neked szól.

 

Képzés célja:

A kurzus célja, hogy megismertesse a hallgatókat azokkal az alapokkal, amelyek alkalmazásával a lehető legpontosabb pénzügyi- és üzleti tervet tudják elkészíteni, amennyiben tőkét szeretnének bevonni, vagy csak ellenőrizni szeretnék a saját működésüket.  

 

Tartalom:

A kurzus során megismertetjük a hallgatókat a bottom-up pénzügyi tervezés alapjaival, a jó bevételi tölcsér Excelben történő megalkotásával, majd a felállított számszerű hipotézisek érzékenység-vizsgálatával. Megmutatjuk, honnan tudnak adatokat szerezni korai fázisban, mire figyeljenek oda költségtervezéskor, és hogy hogyan tudják kiszámítani a startup finanszírozási igényét. Szót ejtünk a CAC-ről és az LTV-ről, mint a legfontosabb metrikapárról. A pénzügyi tervvel párhuzamosan a szöveges üzleti tervhez szükséges főbb hipotézisek kifejtését, a befektetők által preferált fejezet struktúrát és tartalmi szempontokat ismertetjük. 

 

A képzés díja*: 0 Ft
A képzés piaci értéke (per fő):
60.000 Ft
A DigitalTech EDIH által biztosított kedvezmény mértéke: 100%, melyből az átadott hazai állami támogatás (De Minimis) mértéke: 50%

Információ:
*A képzés kis és közép vállalkozások számára térítésmentes, nem jár pénzügyi tranzakcióval, amennyiben a vállalkozás rendelkezik a képzés igénybevételéhez szükséges mértékű még fel nem használt De Minimis kerettel, melyről a regisztráció során nyilatkozik. Tudj meg többet a De Minimis keretről és annak felhasználásáról ezen a linken.
A képzés közintézmények részére teljesen ingyenes.

A képzés szervezője fenntartja a jogot a képzés elhalasztására, amennyiben a képzésre jelentkezők létszáma nem haladja meg a megjelölt minimum létszámot. Továbbá a jogot arra, hogy a képzés leírásában olvasható bárminemű információt módosítson.

Az általános szerződési feltételekről további információk ezen a linken érhetők el.


 

A képzésekre való jelentkezés előfeltétele a felhasználói fiókregisztráció.

Amennyiben már rendelkezel felhasználói fiókkal, jelentkezz be ezen az oldalon. A felhasználói fiókregisztrációhoz kattints ide.

Képzés

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
A Képzésre való jelentkezés már lezárult. Kérdés esetén keresse a szervezőt lejjebb látható email címen.

Részletek

Dátum:
2023 július 11
Idő:
09:00 - 12:00
Sorozat:
Költség:
Térítésmentes
Esemény kategória:
Esemény címkék:
,

Helyszín

ELTE Informatikai Kar, CLC
Bogdánfy utca 10a
Budapest, Pest 1117 Magyarország
+ Google Térkép