Skip to main content
Esemény betöltése

« Minden Esemény

Hybrid Hibrid Esemény
  • Ez az esemény elmúlt.
Event Series Eseménysorozat: Üzletfejlesztés képzések

Honnan és hogyan szerezzünk tőkét üzleti céljaink megvalósításához?

március 20 | 09:00 - 12:15

Hybrid Hibrid Esemény
Térítésmentes
uzletfejlesztes tokebevonas finanszirozas digitaltech edih

Honnan és hogyan szerezzünk tőkét üzleti céljaink megvalósításához?

Képzés ideje: 2024.03.20., 09:00 – 12:15
Helyszín: EIT Digital Budapest CLC, 1117 Budapest, Bogdánfy u. 10a
Előadó: Csiszár Dénes
Csiszár Dénes
Képzés formája: hibrid
Minimum létszám: 4

 

Leírás:

„A dinamikus növekedés külső finanszírozással egyszerűbb. De a Te cégednek, startupodnak erre van szüksége? Jól jönne iránymutatás a kockázati tőke – angyal tőke – token kibocsátás – közösségi finanszírozás – mikrohitel lehetőségek tengerében? Melyik a számodra legmegfelelőbb mód? Hogyan készülhetsz fel rá és mire számíthatsz? Ebben segít ez a tréning.

 

Képzés célja:

Hogy tisztában legyenek a kurzuson részt vevők a vállalkozások és innovációs projektek finanszírozási lehetőségeivel, és különösképpen a kockázati tőke különböző formáival és sajátos logikájával. 

 

Tartalom:

A dinamikus növekedéshez mindig jól jön, sőt gyakran elengedhetetlen a külső finanszírozás. De milyen forrásai, fajtái léteznek a külső finanszírozásnak, és milyen esetben melyiket érdemes megcélozni? A kurzus szemelvényezi a különböző finanszírozási formákat a bankhiteltől a pályázati forrásokon és közösségi finanszírozáson át a kockázati tőkebevonásig, az utóbbira koncentrálva az idő jelentős részében. A kockázati tőke logikájának bemutatása után a tőkebevonás folyamatával és sajátosságaival is megismerteti a résztvevőket, illetve a kockázati tőkésekkel való megegyezést formába öntő ún. „term sheet”-ek legfontosabb elemeivel, és praktikus tanácsokat ad a tőkebevonáshoz való felkészüléshez. 

 

A képzés díja*: 0 Ft
A képzés piaci értéke (per fő):
60.000 Ft
A DigitalTech EDIH által biztosított kedvezmény mértéke: 100%, melyből az átadott hazai állami támogatás (De Minimis) mértéke: 50%

Információ:
*A képzés kis és közép vállalkozások számára térítésmentes, nem jár pénzügyi tranzakcióval, amennyiben a vállalkozás rendelkezik a képzés igénybevételéhez szükséges mértékű még fel nem használt De Minimis kerettel, melyről a regisztráció során nyilatkozik. Tudj meg többet a De Minimis keretről és annak felhasználásáról ezen a linken.
A képzés közintézmények részére teljesen ingyenes.

A képzés szervezője fenntartja a jogot a képzés elhalasztására, amennyiben a képzésre jelentkezők létszáma nem haladja meg a megjelölt minimum létszámot. Továbbá a jogot arra, hogy a képzés leírásában olvasható bárminemű információt módosítson.

Az általános szerződési feltételekről további információk ezen a linken érhetők el.

 


A képzésekre való jelentkezés előfeltétele a felhasználói fiókregisztráció.

Amennyiben már rendelkezel felhasználói fiókkal, jelentkezz be ezen az oldalon. A felhasználói fiókregisztrációhoz kattints ide.

Képzés

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
A Képzésre való jelentkezés már lezárult. Kérdés esetén keresse a szervezőt lejjebb látható email címen.

Részletek

Dátum:
március 20
Idő:
09:00 - 12:15
Sorozat:
Költség:
Térítésmentes
Esemény kategória:
Esemény címkék:
,
Weboldal:
https://event.digitaltechedih.hu/esemenyek/tokebevonas-es-finanszirozas-kepzes/

Egyéb

Képzésazonosító
ELTE/ÜF/4.6
Szolgáltatás típusa
Képzés

Helyszín

ELTE Informatikai Kar, CLC
Bogdánfy utca 10a
Budapest, Pest 1117 Magyarország
+ Google Térkép