Skip to main content

Szűrők

Changing any of the form inputs will cause the list of events to refresh with the filtered results.

Event Series Kiberbiztonság képzések

Top 10 aktuális webes sérülékenység-típusok

Debreceni Egyetem Informatikai Kar Kassai út 26., Debrecen
Hybrid Hybrid Esemény

Célja a résztvevők IT biztonsági ismereteinek fejlesztése, amely a gyakorlatban előforduló webes alkalmazások sérülékenységeire fókuszál. A training során a résztvevők megismerik az OWASP (Open Web Application Security Project) TOP 10 2021-es aktuális sérülékenységi listát. Az érdeklődők betekintést nyernek többek között a nem megfelelő hozzáférés kezelésbe, a leggyakoribb webes kriptográfiai, hitelesítési és frissítési hibákba, illetve a helytelen biztonsági beállításokba.

Képzés jelentkezés Térítésmentes
Event Series FinTech képzések

Introduction to the blockchain, Functional programming for smart contracts (Pénzügyi informatikában a blokkláncok alkalmazása)

ELTE Informatikai Kar, CLC Bogdánfy utca 10a, Budapest
Hybrid Hybrid Esemény

A képzés célja, hogy a képzést elvégző személy, rendelkezzen mindazon kompetenciákkal, mely a munkaterületének ellátásá-hoz szükséges. Magyar és idegen nyelvű dokumentációt használ. Informatikai eszközöket magabiztosan alkalmaz. Gazdasági vezetőjük döntése alapján beiskolázott munkaválla-lók és / vagy a saját elhatározásukból fejlődni, tovább lépni akaró személyek, vagy valamilyen uniós támogatási formában részesülő személyek.

Képzés jelentkezés Térítésmentes