Skip to main content

Szűrők

Changing any of the form inputs will cause the list of events to refresh with the filtered results.

B2B értékesítés a Linkedin-en

Virtual Esemény Virtual Esemény

Miközben az értékesítési szakemberek világszerte automatizált módszereket használnak a LinkedInen keresztül történő lead generálásra, addig ezek a technikák itthon szinte ismeretlenek. A cold outreach e-mailek és hideghívások már a múlté. A képzés célja bemutatni azt, hogy a LinkedIn platform pontosan hogyan segíthet a KKV-knak marketing és értékesítési szempontból.

Térítésmentes
Event Series FinTech képzések

Kriptovaluták, kriptovalóság és kriptoválság kisokos

ELTE Informatikai Kar, CLC Bogdánfy utca 10a, Budapest
Virtual Esemény Hybrid Esemény

A tanfolyam célja, hogy bemutassa a kriptovaluták és a blokklánc technológia pénzügyi felhasználási eseteinek főbb szempontjait, területeit, megoldásait és a mögöttes technológiákat (mind IT, mind pénzügyi szempontból). A workshop kitér a technológiai háttérre és a főbb kriptovalutákra és digitális pénzekre, valamint azok gazdasági, pénzügyi hatásaira, előnyeire, kockázataira; a pénzügyek digitális átalakulásának kulcsfontosságú technológiáira; valamint a főbb újításokra és potenciális pénzügyi felhasználási esetekre, mint például a non-fungible tokenek (NFT) stb. 

Térítésmentes

Online marketing technikák az ügyfélszerzésben

Virtual Esemény Virtual Esemény

A képzés célja bemutatni a különböző online marketing technikák használatát és azok hatását az üzleti folyamatokra. A KKV-knak nem azokat az eszközöket kell, hogy használják, amit a nagyvállalatok. A képzésen definiáljuk az egyes technikák működési elvét és a várható eredményt.

Térítésmentes

Blockchain technológia – alkalmazási lehetőségek és jogi aspektusok

ELTE Informatikai Kar, CLC Bogdánfy utca 10a, Budapest

A DigitalTech EDIH február 16-i szakmai konferenciáján vezető hazai blokklánc és funkcionális programozási szakértők segítségével ismerhető meg az intelligens szerződések kevés programozási szakértelmet igénylő fejlesztési környezete. Ezen kívül szó lesz még a blokklánc technológia és az intelligens szerződések alkalmazási lehetőségeiről a pénzügyi szolgáltatások területén, valamint a technológiához kapcsolódó jogi aspektusokról is.  

Térítésmentes