Skip to main content

Szűrők

Changing any of the form inputs will cause the list of events to refresh with the filtered results.

Event Series Kiberbiztonság képzések

Re-identifikációs támadások

BME V1 épület Egry József u.18., Budapest

A tananyagegység fő célja a különböző adattípusok adatvédelmi következményeire irányuló figyelem felkeltése és a tudatosság fokozása a látszólag nem személyes adatok érzékenységével kapcsolatban. A résztvevők megismerik a különböző, látszólag nem személyes adattípusok sérülékenységét (potenciális érzékenységét), elsajátítanak egy adatvédelmet szem előtt tartó gondolkodásmódot, értelmezni tudják majd a nem triviális adatvédelmi fenyegetéseket és azok kockázatát is, és megértik a különböző adatokat fenyegető potenciális adatvédelmi támadásokat.

Térítésmentes

14. Infotér Konferencia

Anna Grand Hotel Balatonfüred Gyógy tér 1., Balatonfüred

Az év egyik legfontosabb informatikai és kommunikációs rendezvényén most is avatott szakértők gondolatait ismerhetik meg a résztvevők, továbbá a gazdasági élet vezető szereplőivel és szakpolitikai képviselőkkel találkozhatnak.

Event Series Kiberbiztonság képzések

Kiberbiztonsági hatásanalízis

BME I Épület (IE.412) Magyar Tudósok Körútja 2., Budapest
Hybrid Hybrid Esemény

A ma már mindenütt jelenlevő fejlett informatika alapozza meg a fizikai környezet, ipari és gazdasági termelés és szolgáltatások intelligens vezérlését. Egyidejűleg azonban az informatikai infrastruktúra elleni sikeres támadások megsokszorozott hatást gyakorolhatnak azáltal, hogy blokkolják, megzavarják vagy éppen szétrombolják a termelő technológiát, amelyeknek eredményképpen akár az emberi életre, a környezetre vagy a gazdaságra gyakorolt jelentős veszteségek jöhetnek létre. A tananyagegység célja olyan módszer bemutatása, melynek segítségével a résztvevők képesek lesznek szisztematikus kockázatelemzést előkészíteni, követni, ill. ilyen elemzés eredményét értelmezni.

Térítésmentes