Skip to main content
Esemény betöltése

« Minden Esemény

  • Ez az esemény elmúlt.

14. Infoparlament / 2024-es Infoparlament

június 6 | 09:00 - 17:00

Időpont: 2024. június 6. csütörtök, 9:00-17:00
Helyszín:
Délelőtti plenáris előadások – Magyar Országház (1055 Budapest, Kossuth Lajos tér 1-3.)
Délutáni kerekasztal-beszélgetések – Bálna Budapest (1093 Budapest, Fővám tér 11-12.)

 

A regisztráció május 31-én, pénteken 12:00-kor zárul!

A bizonytalanság évtizedében érezhetően felgyorsultak a világpolitikai és világgazdasági események a korábbi időszakokhoz képest. Lényegesen aktívabb folyamatoknak lehetünk tanúi, melyek az erőterek megváltoztatására, az új szövetségi rendszerek kiépítésére, a gazdasági térnyerésre irányulnak, máshol pedig ezzel egyidőben a fennmaradást vagy a versenyképesség megtartását célozzák.

A technológia mindezeket a törekvéseket töretlenül és egyre nagyobb mértékben szolgálja ki, a legfontosabb hajtóerővé, domináns tényezővé vált. A mesterséges intelligencia napjainkban valódi gazdaságformáló erővel bír: ma már nem csak a nagy cégek és intézmények alkalmazzák, hanem egyre inkább meghatározó szerepe van valamennyi gazdasági és társadalmi folyamatban.

A tizennegyedik Infoparlament egyik központi témájául ennek megfelelően a mesterséges intelligencia alkalmazási lehetőségeit választottuk. Oktatási szakemberekkel, pszichológusokkal és informatikusokkal járjuk körül azt a kérdést, hogy az MI képes-e értékrendet és kompetenciát közvetíteni.

Az esemény panel- és kerekasztal-beszéletésein részt vesznek a DigitalTech EDIH szakértői, valamint a Bálna Budapest helyszínén megtalálható lesz standunk is, ahol segítünk eligazodni térítésmentes képzési és tanácsadási szolgáltatásaink között. Keresd a 14. Infoparlament délutáni helyszínén a DigitalTech EDIH standját, ismerd meg, hogyan tudod fejleszteni vállalkozásodat a segítségünkkel, töltsd ki kvízünk és nyerj minipezsgőt!

 

Ne maradj le, találkozz a DigitalTech EDIH képviselőivel június 6-án a 14. Infoparlamenten!

 

Részletes program:
https://infoparlament.infoter.eu/?page=program

Várunk szeretettel, regisztrálj a 2024-es Infoparlamentre!

Regisztráció:
https://infoparlament.infoter.eu/?page=reg

Részletek

Dátum:
június 6
Idő:
09:00 - 17:00
Esemény kategória:

Egyéb

Képzés besorolása
Kezdő