Skip to main content
Loading Esemény

« Minden Esemény

Event Series Eseménysorozat: DigitalTech EDIH GO

Digitális fejlődés, biztonságos jövő: hogyan tedd sikeressé vállalkozásodat a digitális világban?

október 8 | 10:00 - 12:00

Időpont: 2024.10. 08. 10.00-12.00
Helyszín: Gazdaság Háza, Fejér Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara, 8000 Székesfehérvár, Hosszúsétatér 4-6.
Formátum: személyes

 

Ezúton ajánlom figyelmébe rendezvényünket, ahol információt kaphat, hogyan használhatja ki a digitalizáció és az informatikai biztonság nyújtotta lehetőségeket vállalkozása fellendítésére! Az előadások során a legfrissebb üzleti fejlesztésekről, digitális stratégiákról és az információbiztonság (NIS2 irányelv) jelentőségéről lesz szó. Szakértőink bemutatják, hogyan lehet a blockklánc rendszert a mindennapi üzleti folyamatokba integrálni, és miként növelheti cége átláthatóságát, biztonságát és hatékonyságát.

Fedezze fel, hogyan alakítja át a jövőt a digitális világ, és hogyan segíthet a DigitalTech EDIH a kis- és középvállalkozásoknak a siker elérésében!

 

PROGRAM

10.00 Megnyitó

10.05 Digitális stratégiák, mesterséges intelligencia és üzleti innováció – hogyan tud a Digitaltech EDIH segíteni a KKV szektornak? Előadó: Dr. Szépvölgyi Ákos ügyvezető, KDRIÜ Közép-dunántúli Regionális Innovációs Ügynökség

10.15 Digitalizáció és üzletfejlesztés. Előadó: Buda Csilla, Fejér Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara

10.25 A kiberbiztonság törvényi szabályozása Magyarországon (NIS2 irányelv). Előadó: Pokó István fejlesztési igazgató, Seacon Europe Kft.

10.45 A hiteles adat jelentősége a mai digitális világunkban-mesterséges intelligencia vs. blockchain. Előadó: Dr. Halász Rita, alelnök, Blockchain Magyarország Egyesület és Solymos Gyula, AlphaNexus Kft, CEO, Blockchain& Trust expert, Blockchain Koalíció, Ellátási lánc Munkacsoport-vezető

11.10 Kerekasztal-beszélgetés: Az üzleti élet digitális kihívásai. Moderátor: Dr. Szépvölgyi Ákos ügyvezető, KDRIÜ Közép-dunántúli Regionális Innovációs Ügynökség, beszélgetőpartnerek:

· Pokó István, fejlesztési igazgató, Seacon Europe Kft.

· Juhász Sándor Péter ügyvezető, IKONT Kft.

· Gotthárd Imre ügyvezető, GIGA 2003 Kft.

11.50 Zárszó

Részletek

Dátum:
október 8
Idő:
10:00 - 12:00
Sorozat:
Esemény kategória:
Esemény címkék:
,