Skip to main content
Esemény betöltése

« Minden Esemény

Hybrid Hibrid Esemény
  • Ez az esemény elmúlt.
Event Series Eseménysorozat: Üzletfejlesztés képzések

Mitől jó egy üzleti ötlet? Ötletelési technikák a Design Thinking-től az epifániához vezető négy lépésig

2023 szeptember 6 | 09:00 - 12:00

Hybrid Hibrid Esemény
Térítésmentes
üzleti ötlet validáció design thinking digitaltech edih

Képzés ideje: 2023.09.06. Szerda 09:00 – 12:00
Helyszín: EIT Digital Budapest CLC, 1117 Budapest, Bogdánfy u. 10a
Előadó:
Málnay Barnabás DigitalTech EDIH üzletfejlesztés

Málnay Barnabás
üzletfejlesztési vezető, ELTE IK
Képzés formája: hibrid
Minimum létszám: 4

Képzés célja:

Hogy megismertesse a résztvevőket az üzleti életben használatos ötletelési technikákkal, és végigvezesse a résztvevőket az egyik leggyakrabban használt módszertanon, a „Design Thinking”-ként ismert megközelítésen. A képzést elvégzők képesek lesznek szisztematikusan megtalálni a lehető leggyorsabb utat a megalapozott döntéshez, hogy érdemes-e időt és energiát szánni egy adott üzleti ötlet megvalósítására.

Tartalom:

A workshop ötvözi az elméleti képzést a gyakorlati készségfejlesztéssel. Rövid elméleti bevezetéssel és az abban átadott tudás elmélyítését szolgáló gyakorlatokkal kezdődik, amit a Design Thinking módszertan vázlatos, ám metodikus alkalmazása követ a résztvevők által hozott (és előzetesen elküldött) egy vagy két konkrét üzlet-, illetve termékfejlesztési kihívásra. A cél, hogy egyrészt gyakorlatra és kompetenciára tegyenek szert a résztvevők az ötletelés és probléma megoldás egyik leggyakrabban használt módszertanának alkalmazásában, másrészt elkezdjenek megoldani egy (vagy két) valódi üzleti problémát a módszertan által javasolt lépések egymásutánjában. A workshop utolsó fél órájában a Design Thinking alternatíváiról lesz szó, köztük a Lean ügyfélfejlesztés elméletén és gyakorlatán vezeti végig vázlatosan a képzésvezető a hallgatóságot.

Habár a félnapos workhoptól nem várható el, hogy önmagában egy teljeskörű és kidolgozott megoldást adjon egy(-egy) valódi üzleti problémára, arra hasznos lehet, hogy „irányba állítsa” a probléma megoldásán dolgozó csapattagokat, továbbgondolásra érdemes új perspektívákat tárjon fel előttük, és a kezükbe adjon egy bevált, máskor is használható módszertant.

 

A képzés díja*: 0 Ft
A képzés piaci értéke (per fő):
60.000 Ft
A DigitalTech EDIH által biztosított kedvezmény mértéke: 100%, melyből az átadott hazai állami támogatás (De Minimis) mértéke: 50%

Információ:
*A képzés kis és közép vállalkozások számára térítésmentes, nem jár pénzügyi tranzakcióval, amennyiben a vállalkozás rendelkezik a képzés igénybevételéhez szükséges mértékű még fel nem használt De Minimis kerettel, melyről a regisztráció során nyilatkozik. Tudj meg többet a De Minimis keretről és annak felhasználásáról ezen a linken.
A képzés közintézmények részére teljesen ingyenes.

A képzés szervezője fenntartja a jogot a képzés elhalasztására, amennyiben a képzésre jelentkezők létszáma nem haladja meg a megjelölt minimum létszámot. Továbbá a jogot arra, hogy a képzés leírásában olvasható bárminemű információt módosítson.

Az általános szerződési feltételekről további információk ezen a linken érhetők el.

 


A képzésekre való jelentkezés előfeltétele a felhasználói fiókregisztráció.

Amennyiben már rendelkezel felhasználói fiókkal, jelentkezz be ezen az oldalon. A felhasználói fiókregisztrációhoz kattints ide.

Képzés

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
A Képzésre való jelentkezés már lezárult. Kérdés esetén keresse a szervezőt lejjebb látható email címen.

Részletek

Dátum:
2023 szeptember 6
Idő:
09:00 - 12:00
Sorozat:
Költség:
Térítésmentes
Esemény kategória:
Esemény címkék:
Weboldal:
https://event.digitaltechedih.hu/esemenyek/mitol-jo-egy-uzleti-otlet-design-thinkingtol-az-epifaniaig-kepzes

Egyéb

Képzés besorolása
Kezdő

Helyszín

ELTE Informatikai Kar, CLC
Bogdánfy utca 10a
Budapest, Pest 1117 Magyarország
+ Google Térkép